Termeni si Conditii Mystery Rooms Escape Bucuresti

 

Acest document, prin continutul sau, pune la dispozitia  clientilor termenii si conditiile de participare la jocurile Mystery Rooms Escape Bucuresti. Pentru a putea participa la jocurile Mystery Rooms Escape Bucuresti este necesar acceptul explicit si nerevocat al prezentelor termene si conditii.

1. Pentru a participa la un joc Mystery Rooms Escape Bucuresti este necesara rezervarea ferma a unui interval de joc disponibil, la data, ora si camera aleasa. Pentru inregistrarea unei rezervari sunt necesare: numele persoanei de contact, o adresa de email valida si un numar de telefon de contact valid. Aceste informatii sunt necesare si folosite pentru confirmarea rezervarii, comunicarea detaliilor legate de rezervare, informari reciproce privind eventuale modificari, orice comunicari necesar a fi desfasurate intre organizatorii jocurilor si participanti pentru buna organizare si desfasurare a jocurilor, iar ulterior desfasurarii jocului/jocurilor rezervate pentru trimiterea eventualelor poze facute participantilor si/sau a documetelor fiscale corespunzatoare jocurilor desfasurate, eventuale sondaje privind calitatea serviciilor oferite sau oferte ulterioare. Dupa ce se finalizeaza corespondenta legata de jocul desfasurat, puteti opta pentru stergerea datelor dumneavoastra personale ( nume, numar de telefon si adresa de e-mail) solicitandu-ne aceasta la adresa: mystery@roomsescape.ro.

2. Jocurile Mystery Rooms Escape se bazeaza pe inteligenta si intuitie, pe deductie logica si rationala, nu necesita abilitati sau cunostinte speciale. Utilizarea fortei, a unor cascadorii sau a oricaror metode violente este strict interzisa. Solutiile puzzle-urilor si codurilor nu implica alterarea nici unui obiect din camera.

3. Conceperea scenariilor corespunzatoare jocurilor Mystery Rooms Escape Bucuresti a fost realizata cu respectarea tuturor masurilor de precautie necesare pentru participanti. Scenariile nu contin in nici un fel elemente sau obiecte daunatoare pentru participanti. Participantii isi asuma in intregime responsabilitatea pentru orice actiune voluntara sau involuntara provocatoare de suferinte fizice sau psihice.

4. Daunele sau deteriorarile produse obiectelor din camera sau camerei in sine pe timpul jocului sunt responsabilitatea participantilor la joc. In cazul daunelor, participantii ce le-au provocat accepta responsabilitatea suportarii pe loc a costului de reparatie sau inlocuire, precum si contravaloarea eventualelor jocuri viitoare ce nu se vor mai putea desfasura pana nu se finalizeaza reparatia sau inlocuirea obiectelor respective.

5. Nu este permisa dezlipirea benzilor autocolante. Mesaje precum “Do not touch”, “Do not move”, “No smoking” etc sunt pentru protectia dumneavoastra si pentru buna desfasurare a jocului.

6. La joc pot participa echipe de 2 pâna la 20 de jucatori, in functie de camera aleasa. Copiii cu varste pana la 14 ani trebuie insotiti obligatoriu de minim doi adulti. Minorii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani trebuie sa prezinte, in scris, consimtamantul parintelui in vederea participarii la eveniment sau sa fie insotiti de un adult. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii îsi rezerva dreptul de a întrerupe jocul fara rambursarea contravalorii acestuia.

7. Nu este permis accesul la jocurile escape room sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În astfel de cazuri organizatorii îsi rezerva dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fara rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu bauturi alcoolice sau stupefiante în incinta Mystery Rooms Escape Bucuresti iar fumatul este strict interzis în incinta.

8. Participantii la escape room înteleg si accepta faptul ca pe durata jocului, usa camerei în care se vor afla va fi incuiata. În situatii exceptionale cauzate de probleme de sanatate sau de siguranta a participantilor, organizatorii vor deschide de urgenta usa.

9. Participantii la escape room înteleg si accepta faptul ca derularea jocului este urmarita de catre organizatori cu ajutorul camerelor de supraveghere. Supravegherea video si audio a participantilor este necesara si folosita exclusiv pentru buna derulare a jocului si pentru interventia rapida in situatii exceptionale.

10. Persoanele cu o stare de sanatate ce ar putea fi afectata negativ de petrecerea unui timp de 60 pana la 100 de minute intr-un spatiu inchis sunt sfatuite sa nu participe la joc. Organizatorii Mystery Rooms Escape nu îsi asuma raspunderea pentru participarea la joc a persoanelor respective.

11. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocurilor Mystery Rooms sau a obiectelor din camera este interzisa. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de catre organizatori fara rambursarea contravalorii acestuia.

12. Rezervarile se pot face atât telefonic cât si online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care contine informatiile legate de aceasta. În cazul în care nu ati primit e-mail de confirmare, va rugam sa ne contactati telefonic la 0726 978 379 sau prin e-mail la mystery@roomsescape.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervarii, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail cu cel putin 4 ore înainte de rezervare. Este posibil ca in anumite situatii sa fie nevoie sa achitati un avans pentru rezervarea/rezervarile dvs. Avansul poate fi achitat fie prin transfer bancar, fie cash sau card la locatie. In cazul in care rezervarile nu sunt onorate conform termenilor discutati si agreati de ambele parti, avansul nu este returnabil. 

13. Este recomandat sa ajungeti la locatia Mystery Rooms Escape Bucuresti cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a jocului. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul orar rezervat pentru intrarea in camera unde se va desfasura jocul. Participarea la joc este permisa doar dupa ce toti participantii au asistat la instructaj.

14. In anumite cazuri exceptionale, se poate intampla ca datorita unui comportament inadecvat al unor participanti la joc, unul sau mai multe elemente ale jocului sa devina, temporar, partial sau total nefunctionale pana la remedierea urgenta a defectiunilor. In functie de gravitatea acestor defectiuni, remedierea poate dura de la cateva minute la cateva zile. In aceasta situatie, daca aveti o rezervare la camera in cauza, veti fi anuntat cat mai din timp posibil si vi se vor oferi toate alternativele posibile in functie de situatia concreta: alt joc disponibil, acelasi joc dar la un moment ulterior, acelasi joc la momentul rezervarii cu acceptul dvs etc.

15. Bunurile personale, pe care le aveti asupra dumneavoastra, precum: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi, vor fi lasate in vestiarele cu lacat special amenajate pentru participanti.

În caz de nerespectare a prezentelor termene si conditii, ori a regulilor de conduita explicate in cadrul instructajului, organizatorii Mystery Rooms Escape Bucuresti îsi rezerva dreptul ca in functie de situatie: sa nu permita accesul in camere, sa întrerupa jocul fara rambursarea contravalorii acestuia, ori sa inceapa demersurile legale necesare.

Testimoniale Mystery Rooms Escape

No Name

V-am jucat aproape toate camerele, deasemenea multe altele si va dau voie sa ma citati oriunde doriti sa va laudati cu "cei mai", "cele mai", "cea mai" etc: cel mai tare (si singurul :) ) escape in aer liber: Garden; cel mai complex joc pe care l-am vazut cu pana la 20 de jucatori si 5 echipe simultan sau 5 povesti succesive : 7Locks; una dintre cele mai antrenante, realiste si distractive simulari de rapire: Conspiracy; trei dintre cele mai dificile (doua si foarte ciudate in sensul deosebit de bun) provocari : Journey, Maniac si BlueCave, cea mai atragatoare provocare: Enygma, iar Legacy si Playground sunt pline de farmec si "old but good school"

Moni & Andrei

Garden este minunata! Am jucat mai multe dintre camerele voastre in ambele locatii escape room pe care le aveti in Bucuresti iar voi tot deschideti, aproape ca nu putem tine pasul :). Dar ce apreciez cel mai tare la voi este ca desi continuati sa cresteti in cantitate, cresteti si in calitate desi de la inceput am zis ca sunteti sus sus si de aceea am tot revenit. Iar tarifele voastre sunt la pragul de jos al escape room-urilor, chiar stim fiind pasionati. Noi mai avem 2 dintre camerele voastre de jucat, voi inteleg ca mai deschideti alte 4 in urmatoarele luni...Vom incerca sa tinem pasul! :))))

Miriaky

You are really one of the top. I’ve played escape room games in other cities. I’ve traveled to Bucharest and did a search, wow, more than 700 reviews, 4.8 out of 5, and I know only 1 out of 100 customers leave a review, and many times those who leave a review do it because they are disappointed... Did the math...Didn’t buy it, but visited you anyway. What can I say? You are for real. Great things you’ve made there Andrew. You are a really smart guy. Awesome

Florian

Heist e deosebita, nu stii de unde sa o iei, dar te prinde si chiar te simti ca intr-un jaf in care nu stii la ce sa te astepti, dar vrei sa scapi cu premiul. Am terminat in 53 de minute, m-ati intrebat daca mi s-a parut grea sau usoara....nu stiu: a fost ce trebuie!

Zoia M

M-ati facut curioasa si am aflat Secretul! Foarte frumos cum se leaga totul, mai vin! Iar Gradina este minunata!

Marian

Am jucat la voi anul trecut Enygma si inca o camera in celalta locatie din Bucuresti, cea cu calatoria si chiar mi-au placut mult. Saptamana trecuta am rezervat camera noua SECRET si am fost dat pe spate! Nu e grea, nu e usoara, e altfel. Se vede experienta. Am vrut sa joc imediat si Heist (apropos, ce inseamna? :) ), si am avut noroc ca a fost libera,...tare, chiar tare. Altfel, altfel decat altele, nu te astepti. Felicitari!

Grupul de evadati veseli

Enygma, Conspiracy, BlueCave si Journey sunt o comoara :). Le-am jucat in zile diferite, cu acelasi grup vesel, in ordinea aceasta pe care mi-ai recomandat-o, si nu numai ca a fost combinatia perfecta de distractie, provocare, surpriza, a fost cu adevarat WOW. De unde atatea idei? :) Multumim!

Corina U

Cautam evenimente pentru o iesire cu echipa in Bucuresti si am dat de locatia voastra de jocuri escape the room si bine am facut...Totul a fost perfect in Garden! Cu adevarat un teambuilding reusit, multumim! Jocul in aer liber este cu totul deosebit, atmosfera este minunata!

Andrew

I will write this in English, for me to be able to best express myself. Journey is one of the best escape games I've played. It's a masterpiece of logic, with a good design and a wonderful way in which all the pieces come together throughout the game. I've heard from you that players might love it, but some hated it, as there are some teams that were frustrated because they found it very hard to solve the puzzles, although you've stated to me also BEFORE the game that it is the most difficult room. If I were you, I would test them before the game, and not allow them to play Journey if they are stu***. Please don't translate that :)

Cosmin

Blue Cave sau Mystic escape game cum s-o numi ea este...UAU! Du-te de'aci ca nu am mai vazut asa ceva...

Numele tau

Nu sunt obisnuit sa dau review-uri, dar...nu credeam ca exista ceva sa ne scoata din lene si apatie in teambulding-ul nostru corporatist de doua zile in Bucuresti. Oarecum impinsi de la spate, a trebuit sa participam la alta activitate in loc sa bem si noi o bere...Circumspecti si obligati de program, 50 de oameni am iesit din sala de conferinte intrebandu-ne cand o sa stam si noi linistiti in cele doua zile de asa-zis teambuilding..Ne-am tarat picioarele spre locul indicat, ne-am impartit pe echipe si...DELETE! Nu stiu cand au trecut 2 ore! Prietene sau draga domnule, nu stiu in ce stare erai cand ai reusit sa compui scenariile, dar jos palaria! Noi am vorbit de asta toata ziua, toata seara, si prevad x saptamani dupa, si tot asa...

Moniq

ENIGMA este de departe CEA MAI TARE CAMERA ESCAPE ROOM la care am fost pana acum in Bucuresti!!! :)

Florina

Am venit cu echipele mele in team building la escape room si a fost cu mult peste asteptari! Fiecare mister are o poveste, incurajeaza logica si comunicarea in echipa, toti mi-au spus ca s-au simtit excelent. TEAM BUILDING MYSTERY ESCAPE ROCKS!

Mihai

"Ce facem azi pe caldura asta in Bucuresti" ne intrebam noi de dimineata. Si am ales sa incercam jocul vostru in aer liber. Garden e super super tare! Ne-am simtit foarte bine, ne-am distrat, RECOMAND!

Escape games addict

La un pas de Cismigiu si de aleile sale umbroase cu farmec aparte, te asteapta o casa misterioasa ce te va surprinde cu o minunata arhitectura interioara unde vei gasi o atmosfera calda, confortabila si primitoare. 5 jocuri, 5 povesti captivante si inedite te ademenesc, fiecare te va provoca in felul sau cu enigme si mistere originale si incitante! Pot juca simultan pana la 35 de prieteni si colegi, in fiecare camera au optiunea jocului cu indicii, fara indicii sau collaboration. Mystery Rooms Escape Bucuresti are jocuri provocatoare ce creeaza dependenta!

Bogdan R

Complex. Fun. Stimulant. Este un mod de a scapa pentru o ora de grijile zilnice si de a intra intr-o lume a aventurilor. Enygma mi-a creat o stare de buna dispozitie si energie. In acelasi timp personalul m-a facut sa ma simt ca acasa. Felicitari!

Madalina P

Super! Provocator, foarte bun pentru team building si lucrul in echipa, te tine permanent in priza. Jocuri cu un traseu destept, foarte bine gandit.

Cosmin I

Foarte interesant, o varianta foarte creativa pentru o seara cu prietenii in Bucuresti la escape room! Multe mistere de dezlegat, foarte provocator, jocuri foarte interesante, datator de dependenta

Ana B.

Vreau sa revin la Mystery Rooms Escape Bucuresti deoarece m-am simtit minunat in team building! Nu ma asteptam :)

Marian P

Traiesti emotii puternice, timpul zboara, te simti cu adevarat ca un erou din poveste. Jocurile escape the room sunt o experienta cu un farmec aparte, o adevarata evadare din cotidian, ce trebuie incercata si apoi repetata!

Stefan

Mystery Rooms Escape din Bucuresti ofera o aventura noua, inedita, merita incercata! Eu am fost in teambuilding cu colegii si am revenit cu prietenii la inca 2 camere

George B - Fan escape game

Felicitari si multumim! Ceva deosebit...