Preturi Mystery Rooms Escape Bucuresti


Tarifele sunt detaliate mai jos per jucator, in functie de camera, numarul de participanti si varianta de joc . Nu percepem taxare suplimentara pe camera.
Avem printre cele mai competitive tarife din piata, iar calitatea este reflectata in calificativul ridicat si volumul considerabil de review-uri primite din partea clientilor.
Arunca o privire prin gaura cheii! Pur si simplu: suntem cea mai mare, cea mai cunoscuta, cea mai apreciata si cea mai sigura locatie escape room.

I. In camerele Journey, Enygma, Legacy, Playground, Heist, Maniac, Brainiac si Secret pot intra grupuri formate din 2 respectiv 3 pana la 5-7 persoane.
Poti rezerva una dintre urmatoarele variante de joc si pret escape room:

1. Varianta de joc escape room cu indicii are tarif variabil in functie de numarul de participanti din care este format grupul tau.
Timp: 60/70 de minute

Nr. de jucatori Tarif/jucator Enygma, 
Heist, Secret, 
Maniac, Brainiac
Tarif/jucator
Journey, Legacy,
Playground
5-7 jucatori 65 Ron 60 Ron
2-4 jucatori 75 Ron 70 Ron

Pe parcursul jocului ai acces la o zona de "help", seturi de indicii suplimentare care te pot ghida. Ai mai multe seturi de indicii suplimentare la dispozitie, care impreuna te-ar ghida pe tot parcursul jocului. Este alegerea ta cand si ce indicii folosesti DAR poti folosi un numar limitat de seturi de indicii din zona de help, nu pe toate caci nu ai venit sa te uiti la poze ci sa-ti pui mintea la contributie :)

 


2. Varianta de joc escape room fara indicii are tarif fix 1 ron/minut/persoana indiferent de numarul de participanti, tarif total variabil in functie de timpul ce va fi necesar pentru gasirea cheii finale pentru iesirea din camera. Pot participa grupuri formate din minim 3 persoane.
Timp: 75 de minute

Timp evadare Probabilitate orientativa Tarif / jucator
30 minute 5% 30 x 1 = 30 Ron
45 minute 30% 45 x 1 = 45 Ron
60 minute 55% 60 x 1 = 60 Ron
75 minute 10% 75 x 1 = 75 Ron

In aceasta varianta pentru curajosi, nu beneficiati de posibilitatea de a apela la zona de "help". Puteti cere ajutor in anumite momente, dar acesta costa, 5 sau 10 minute penalizare la timpul total. Ex: grup de 3 jucatori reuseste sa gaseasca cheia de la camera si sa opreasca cronometrul dupa 51 de minute. Au primit un ajutor pe parcurs, cu o penalizare de 5 minute. Tariful pe persoana va fi: (51+5) minute x 1 RON/minut = 56 RON/jucator.


3. Varianta escape room COLLABORATION pentru grupuri de minim 7 persoane, ce presupune:

- Impartirea in minim doua echipe, fiecare in cate o camera
- Durata si tariful sunt similare variantei fara indicii
- Pe masura ce avanseaza, fiecare grup gaseste treptat si seturi de indicii pentru camera cu care joaca in colaborare. Astfel, poate folosi telefonul din camera pentru a ajuta celalalt grup sa avanseze la randul sau. Iar colegii vor returna probabil favorul cu prima ocazie :).

 

II. In Conspiracy, BlueCave si Garden va asteptam in numar de 3/4-10/12/14 persoane (vezi te rog pagina fiecarei camere pentru numarul de jucatori).
In Conspiracy si BlueCave va impartiti in doua grupuri ce fac parte din aceeasi poveste, dar vor fi captive in locuri sau pe teritorii diferite. In Conspiracy cele doua grupuri sunt captive in locuri diferite, intalnesc fiecare propriile provocari, iar la un moment dat gasesc cai de comunicare prin care vor putea face schimb de informatii, pentru a se putea intalni, finaliza si evada impreuna. In BlueCave provocarile sunt oarecum “in oglinda”, sunt multe alegeri de facut inclusiv daca cele doua echipe colaboreaza pe parcurs sau nu. Fiecare grup are propriul teritoriu si exista o singura cheie pentru evadare.
In Garden jucati cu totii in aceeasi echipa, dar fiti fara grija caci spatiul este foarte generos si sunt multe secrete ascunse peste tot. Probabil chiar voi veti simti nevoia sa va impartiti in mai multe grupuri mai mici pentru a explora si a va atinge mai eficient scopul.
In taramul basmelor 7Locks, povestea are 5 capitole ce pot fi jucate in paralel sau pe rand de catre echipe formate din 3-5 jucatori, in cel mai mare spatiu escape room existent in tara!
Poti rezerva una dintre urmatoarele variante de joc si tarif:

1. Varianta de joc escape room cu indicii are tarif fix pe joc in functie de numarul de jucatori.
Timp: 80 de minute

Conspiracy, Garden, BlueCave

Nr. de jucatori Tarif / jucator
8-12/14 jucatori 80 Ron
4-7 jucatori 80 Ron

7Locks

Nr. de jucatori Tarif / jucator
8-10/14/20 jucatori 75 Ron
3-7 jucatori 75 Ron


2. Varianta de joc escape room fara indicii are tarif fix de 1 RON/minut/persoana indiferent de numarul de participanti, tarif total variabil in functie de timpul ce va fi necesar pentru gasirea cheii finale pentru iesirea din camera.
Timp: 100 de minute

Timp finalizare Probabilitate orientativa Tarif / jucator
30 minute 5% 30 x 1 = 30 Ron
50 minute 45% 50 x 1 = 50 Ron
70 minute 45% 70 x 1 = 70 Ron
100 minute 5% 100 x 1 = 100 Ron

In aceasta varianta pentru ambitiosi, nu beneficiati de posibilitatea de a apela la zona de "help". Puteti cere ajutor in anumite momente, dar acesta costa, 5 sau 10 minute penalizare la timpul total. Ex: grup de 8 jucatori reuseste sa gaseasca cheia de la camera si sa opreasca cronometrul dupa 40 de minute. Au primit un ajutor pe parcurs, cu o penalizare de 5 minute. Tariful pe persoana va fi: (40+5) minute x 1 RON/minut = 45 RON/jucator.

 

Alege varianta cea mai potrivita pentru grupul tau la Mystery Escape Rooms Bucuresti!

Testimoniale Mystery Rooms Escape

No Name

V-am jucat aproape toate camerele, deasemenea multe altele si va dau voie sa ma citati oriunde doriti sa va laudati cu "cei mai", "cele mai", "cea mai" etc: cel mai tare (si singurul :) ) escape in aer liber: Garden; cel mai complex joc pe care l-am vazut cu pana la 20 de jucatori si 5 echipe simultan sau 5 povesti succesive : 7Locks; una dintre cele mai antrenante, realiste si distractive simulari de rapire: Conspiracy; trei dintre cele mai dificile (doua si foarte ciudate in sensul deosebit de bun) provocari : Journey, Maniac si BlueCave, cea mai atragatoare provocare: Enygma, iar Legacy si Playground sunt pline de farmec si "old but good school"

Moni & Andrei

Garden este minunata! Am jucat mai multe dintre camerele voastre in ambele locatii escape room pe care le aveti in Bucuresti iar voi tot deschideti, aproape ca nu putem tine pasul :). Dar ce apreciez cel mai tare la voi este ca desi continuati sa cresteti in cantitate, cresteti si in calitate desi de la inceput am zis ca sunteti sus sus si de aceea am tot revenit. Iar tarifele voastre sunt la pragul de jos al escape room-urilor, chiar stim fiind pasionati. Noi mai avem 2 dintre camerele voastre de jucat, voi inteleg ca mai deschideti alte 4 in urmatoarele luni...Vom incerca sa tinem pasul! :))))

Miriaky

You are really one of the top. I’ve played escape room games in other cities. I’ve traveled to Bucharest and did a search, wow, more than 700 reviews, 4.8 out of 5, and I know only 1 out of 100 customers leave a review, and many times those who leave a review do it because they are disappointed... Did the math...Didn’t buy it, but visited you anyway. What can I say? You are for real. Great things you’ve made there Andrew. You are a really smart guy. Awesome

Florian

Heist e deosebita, nu stii de unde sa o iei, dar te prinde si chiar te simti ca intr-un jaf in care nu stii la ce sa te astepti, dar vrei sa scapi cu premiul. Am terminat in 53 de minute, m-ati intrebat daca mi s-a parut grea sau usoara....nu stiu: a fost ce trebuie!

Zoia M

M-ati facut curioasa si am aflat Secretul! Foarte frumos cum se leaga totul, mai vin! Iar Gradina este minunata!

Marian

Am jucat la voi anul trecut Enygma si inca o camera in celalta locatie din Bucuresti, cea cu calatoria si chiar mi-au placut mult. Saptamana trecuta am rezervat camera noua SECRET si am fost dat pe spate! Nu e grea, nu e usoara, e altfel. Se vede experienta. Am vrut sa joc imediat si Heist (apropos, ce inseamna? :) ), si am avut noroc ca a fost libera,...tare, chiar tare. Altfel, altfel decat altele, nu te astepti. Felicitari!

Grupul de evadati veseli

Enygma, Conspiracy, BlueCave si Journey sunt o comoara :). Le-am jucat in zile diferite, cu acelasi grup vesel, in ordinea aceasta pe care mi-ai recomandat-o, si nu numai ca a fost combinatia perfecta de distractie, provocare, surpriza, a fost cu adevarat WOW. De unde atatea idei? :) Multumim!

Corina U

Cautam evenimente pentru o iesire cu echipa in Bucuresti si am dat de locatia voastra de jocuri escape the room si bine am facut...Totul a fost perfect in Garden! Cu adevarat un teambuilding reusit, multumim! Jocul in aer liber este cu totul deosebit, atmosfera este minunata!

Andrew

I will write this in English, for me to be able to best express myself. Journey is one of the best escape games I've played. It's a masterpiece of logic, with a good design and a wonderful way in which all the pieces come together throughout the game. I've heard from you that players might love it, but some hated it, as there are some teams that were frustrated because they found it very hard to solve the puzzles, although you've stated to me also BEFORE the game that it is the most difficult room. If I were you, I would test them before the game, and not allow them to play Journey if they are stu***. Please don't translate that :)

Cosmin

Blue Cave sau Mystic escape game cum s-o numi ea este...UAU! Du-te de'aci ca nu am mai vazut asa ceva...

Numele tau

Nu sunt obisnuit sa dau review-uri, dar...nu credeam ca exista ceva sa ne scoata din lene si apatie in teambulding-ul nostru corporatist de doua zile in Bucuresti. Oarecum impinsi de la spate, a trebuit sa participam la alta activitate in loc sa bem si noi o bere...Circumspecti si obligati de program, 50 de oameni am iesit din sala de conferinte intrebandu-ne cand o sa stam si noi linistiti in cele doua zile de asa-zis teambuilding..Ne-am tarat picioarele spre locul indicat, ne-am impartit pe echipe si...DELETE! Nu stiu cand au trecut 2 ore! Prietene sau draga domnule, nu stiu in ce stare erai cand ai reusit sa compui scenariile, dar jos palaria! Noi am vorbit de asta toata ziua, toata seara, si prevad x saptamani dupa, si tot asa...

Moniq

ENIGMA este de departe CEA MAI TARE CAMERA ESCAPE ROOM la care am fost pana acum in Bucuresti!!! :)

Florina

Am venit cu echipele mele in team building la escape room si a fost cu mult peste asteptari! Fiecare mister are o poveste, incurajeaza logica si comunicarea in echipa, toti mi-au spus ca s-au simtit excelent. TEAM BUILDING MYSTERY ESCAPE ROCKS!

Mihai

"Ce facem azi pe caldura asta in Bucuresti" ne intrebam noi de dimineata. Si am ales sa incercam jocul vostru in aer liber. Garden e super super tare! Ne-am simtit foarte bine, ne-am distrat, RECOMAND!

Escape games addict

La un pas de Cismigiu si de aleile sale umbroase cu farmec aparte, te asteapta o casa misterioasa ce te va surprinde cu o minunata arhitectura interioara unde vei gasi o atmosfera calda, confortabila si primitoare. 5 jocuri, 5 povesti captivante si inedite te ademenesc, fiecare te va provoca in felul sau cu enigme si mistere originale si incitante! Pot juca simultan pana la 35 de prieteni si colegi, in fiecare camera au optiunea jocului cu indicii, fara indicii sau collaboration. Mystery Rooms Escape Bucuresti are jocuri provocatoare ce creeaza dependenta!

Bogdan R

Complex. Fun. Stimulant. Este un mod de a scapa pentru o ora de grijile zilnice si de a intra intr-o lume a aventurilor. Enygma mi-a creat o stare de buna dispozitie si energie. In acelasi timp personalul m-a facut sa ma simt ca acasa. Felicitari!

Madalina P

Super! Provocator, foarte bun pentru team building si lucrul in echipa, te tine permanent in priza. Jocuri cu un traseu destept, foarte bine gandit.

Cosmin I

Foarte interesant, o varianta foarte creativa pentru o seara cu prietenii in Bucuresti la escape room! Multe mistere de dezlegat, foarte provocator, jocuri foarte interesante, datator de dependenta

Ana B.

Vreau sa revin la Mystery Rooms Escape Bucuresti deoarece m-am simtit minunat in team building! Nu ma asteptam :)

Marian P

Traiesti emotii puternice, timpul zboara, te simti cu adevarat ca un erou din poveste. Jocurile escape the room sunt o experienta cu un farmec aparte, o adevarata evadare din cotidian, ce trebuie incercata si apoi repetata!

Stefan

Mystery Rooms Escape din Bucuresti ofera o aventura noua, inedita, merita incercata! Eu am fost in teambuilding cu colegii si am revenit cu prietenii la inca 2 camere

George B - Fan escape game

Felicitari si multumim! Ceva deosebit...