Rezerva Escape Room


Alege mai jos povestea pentru care doresti sa faci rezervare, ziua si intervalul orar si pregateste-te sa-i descoperi secretele!

Scenariile Mystery Rooms Escape Bucuresti sunt originale, inregistrate ca si marci si recunoscute cu drepturi de proprietate intelectuala.
Te asteptam cu 15 minute inainte de ora rezervarii. Daca e nevoie de modificarea/anularea rezervarii, te rog sa ne suni cu minim 4 ore inainte.

Mystery Rooms Escape este locatia ideala fie ca planifici o iesire cu prieteni, colegi sau familie, un teambuilding sau un eveniment. 
Acomodam 47-51 participanti simultan, in cel mai mare escape room din Romania de la infiintarea din 2014 si pana in prezent! 
Iar pentru grupuri de 20-160 de persoane, avem jocul pregatit pentru 2-3 ore de distractie in orice locatie aleasa de tine, indoor sau outdoor! 

Alege camera:
Saptamana urmatoare
ORA VINERI
17.08.18
SAMBATA
18.08.18
DUMINICA
19.08.18
LUNI
20.08.18
MARTI
21.08.18
MIERCURI
22.08.18
JOI
23.08.18
09:00 INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL
11:00 DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
12:45 DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
14:30 DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
16:15 DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
18:00 DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
19:30 DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL
20:45 DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
22:45 INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL


Tariful fix pe ora este valabil in functie de numarul de participanti
7 pers = 40 ron/pers;
6 pers = 40 ron/pers;
5 pers = 40 ron/pers;
4 pers = 45 ron/pers;
3 pers = 50 ron/pers;
2 pers = 60 ron/pers;

Timp maxim: 70 minute

Costuri
0 Persoane x0 Ron
Total 0 Ron
Daca ai ales rezervare in interval cu discount, se aplica reducerea la sediul nostru la costul afisat mai sus


Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!Testimoniale Mystery Rooms Escape Bucuresti

Grupul de evadati veseli

Enygma, Conspiracy, BlueCave si Journey sunt o comoara :). Le-am jucat in zile diferite, cu acelasi grup vesel, in ordinea aceasta pe care mi-ai recomandat-o, si nu numai ca a fost combinatia perfecta de distractie, provocare, surpriza, a fost cu adevarat WOW. De unde atatea idei pentru escape room? :) Multumim!

Corina U

Cautam evenimente pentru o iesire cu echipa in Bucuresti si am dat de voi...Totul a fost perfect! Cu adevarat un team building reusit, multumim!

Andrew

I will write this in English, for me to be able to best express myself. Journey is one of the best escape rooms I've played in the last couple of years, in different countries. I understand that it was recently upgraded, I didn't play it before that, but now it's a masterpiece of logic, with a great design and a wonderful way in which all the pieces come together throughout the game. I've heard from you that most players loved it, but some hated it, as there are some teams that were frustrated because they found it very hard to solve the puzzles, although you've stated to me also BEFORE the game that it is the most difficult room. If I were you, I would test them before the game, and not allow them to play Journey if they are stu***. Please don't translate that :)

Cosmin

Blue Cave sau Mystic escape room cum s-o numi ea este...UAU! Du-te de'aci ca nu am mai vazut asa ceva...

Numele tau

Nu sunt obisnuit sa dau review-uri, dar...nu credeam ca exista ceva sa ne scoata din lene si apatie in teambulding-ul nostru corporatist de doua zile in Bucuresti. Oarecum impinsi de la spate, a trebuit sa participam la alta activitate in loc sa bem si noi o bere...Circumspecti si obligati de program, 50 de oameni am iesit din sala de conferinte intrebandu-ne cand o sa stam si noi linistiti in cele doua zile de asa-zis teambuilding..Ne-am tarat picioarele spre locul indicat, ne-am impartit pe echipe si...DELETE! Nu stiu cand au trecut 2 ore! Prietene sau draga domnule, nu stiu in ce stare erai cand ai reusit sa compui scenariile, dar jos palaria! Noi am vorbit de asta toata ziua, toata seara, si prevad x saptamani dupa, si tot asa...

Moniq

ENIGMA este de departe CEA MAI TARE CAMERA ESCAPE ROOM!!! :)

Florina

Am venit cu echipele mele in teambuilding la escape room si a fost cu mult peste asteptari! Fiecare mister are o poveste, incurajeaza logica si comunicarea in echipa, toti mi-au spus ca s-au simtit excelent

Mihai

"Ce facem azi pe caldura asta in Bucuresti" ne intrebam noi de dimineata. Si am ales sa incercam escape room la voi. Conspiracy e super super tare! Cred ca nu am mai ras asa vreodata :) ne-am distrat maxim, RECOMAND!

Escape room Addict

La un pas de Cismigiu si de aleile sale umbroase cu farmec aparte, te asteapta o casa misterioasa ce te va surprinde cu o minunata arhitectura interioara unde vei gasi o atmosfera calda, confortabila si primitoare. 5 jocuri, 5 povesti captivante si inedite te ademenesc, fiecare te va provoca in felul sau cu enigme si mistere originale si incitante! Pot juca simultan pana la 35 de prieteni si colegi, in fiecare camera au optiunea jocului cu indicii, fara indicii sau collaboration. Escape Room Bucuresti are jocuri provocatoare ce creeaza dependenta!

Bogdan R

Complex. Fun. Stimulant. Este un mod de a scapa pentru o ora de grijile zilnice si de a intra intr-o lume a aventurilor. Enygma mi-a creat o stare de buna dispozitie si energie. In acelasi timp personalul m-a facut sa ma simt ca acasa. Felicitari!

Madalina P

Super! Provocator, foarte bun pentru team building si lucrul in echipa, te tine permanent in priza. Jocuri cu un traseu destept, foarte bine gandit.

Cosmin I

Foarte interesant, o varianta foarte creativa pentru o seara cu prietenii la escape room Bucuresti! Multe mistere de dezlegat, foarte provocator, jocuri foarte interesante, datator de dependenta

Ana B.

Vreau sa revin la Mystery Rooms Escape Bucuresti deoarece m-am simtiti minunat

Marian P

Traiesti emotii puternice, timpul zboara, te simti cu adevarat ca un erou din poveste. Mystery Rooms Escape Bucuresti este o experienta cu un farmec aparte, o adevarata evadare din cotidian, ce trebuie incercata si apoi repetata!

Stefan

Mystery Rooms Escape Bucuresti - o experienta noua, inedita, merita incercata!

Andreea T

Am incercat de curand prima camera la Mystery Rooms Escape Bucuresti, iar acum nici nu vreau sa ma gandesc ca se apropie deja ziua in care voi epuiza camerele existente...pe cand urmatoarele?

George B - Fan jocuri room escape

Felicitari si multumim! Ceva deosebit...