BlueCave Pestera Albastra.jpg

Mystic - Pestera albastra


   Patrunde intr-o lume cum nu ai mai vazut! 
   Pamant, Aer, Apa, Foc, Metal, Lemn, Spirit, sunt elemente cu o putere incredibila, putere pe care daca o intelegi o poti folosi in avantajul tau. Pestera Albastra te-a fermecat si vei ramane captiv daca nu vei reusi sa reunesti elementele primordiale si sa restabilesti Echilibrul. 

   Deja multe echipe au reusit sa descopere secretele pesterii albastre, in asa fel incat sa iasa prin fortele proprii din lumea de basm!

   Spunem in asa fel deoarece BlueCave este ... altfel.

   Nu e suficient sa descoperi cat mai multe secrete, ci e nevoie sa intelegi rolul pe care il ai, de a urma o anumita cale, de a reuni elementele corecte, sau te vei pierde in intunecimile albastre si nu vei gasi calea catre lumina soarelui. Indicii sunt la tot pasul si trebuie sa invingi vraja care te prinde si te ademeneste sa o apuci pe drumuri pe care de nu le intelegi si care nu te vor duce catre izbanda finala!

   Ce ne raspund Alesii ce au infruntat provocarea Mystic escape room? 
   Este dificil? DA! Si totusi abia la sfarsit isi dau seama ca putea fi usor daca faceau alegerile corecte.
   Este deosebit? DA! Cu totul deosebit, chiar daca este si dificil!

   Pestera albastra te ademeneste, ai multe alegeri de facut iar aceste alegeri te pot apropia de reusita, sau te pot indeparta. Poti colabora cu cealalta echipa, sau poti fi in competitie, sau poti aborda ambele variante pe parcurs. Nu este importanta decizia in sine ci momentul in care o iei. Dar ai grija totusi cine iti este prieten si cine nu, caci cheia catre iesire este una singura!

   Intra in lumea magica si alege calea pe care vei merge pentru a-i descoperi secretele! Sa descoperi toate secretele Pesterii Albastre, este probabil imposibil...Dar sa le descoperi pe cele care trebuie si sa nu te abati de la un drum, NU este imposibil! Dar nici usor!

   Mystyc, BlueCave, sau Pestera albastra, este o provocare diferita, probabil, de orice ai vazut pana acum.Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!Testimoniale Mystery Rooms Escape Bucuresti

Grupul de evadati veseli

Enygma, Conspiracy, BlueCave si Journey sunt o comoara :). Le-am jucat in zile diferite, cu acelasi grup vesel, in ordinea aceasta pe care mi-ai recomandat-o, si nu numai ca a fost combinatia perfecta de distractie, provocare, surpriza, a fost cu adevarat WOW. De unde atatea idei? :) Multumim!

Corina U

Cautam evenimente pentru o iesire cu echipa in Bucuresti si am dat de locatia voastra de jocuri escape the room si bine am facut...Totul a fost perfect! Cu adevarat un team building reusit, multumim!

Andrew

I will write this in English, for me to be able to best express myself. Journey is one of the best escape games I've played in the last couple of years, in different countries. I understand that it was recently upgraded, I didn't play it before that, but now it's a masterpiece of logic, with a great design and a wonderful way in which all the pieces come together throughout the game. I've heard from you that most players loved it, but some hated it, as there are some teams that were frustrated because they found it very hard to solve the puzzles, although you've stated to me also BEFORE the game that it is the most difficult room. If I were you, I would test them before the game, and not allow them to play Journey if they are stu***. Please don't translate that :)

Cosmin

Blue Cave sau Mystic escape game cum s-o numi ea este...UAU! Du-te de'aci ca nu am mai vazut asa ceva...

Numele tau

Nu sunt obisnuit sa dau review-uri, dar...nu credeam ca exista ceva sa ne scoata din lene si apatie in teambulding-ul nostru corporatist de doua zile in Bucuresti. Oarecum impinsi de la spate, a trebuit sa participam la alta activitate in loc sa bem si noi o bere...Circumspecti si obligati de program, 50 de oameni am iesit din sala de conferinte intrebandu-ne cand o sa stam si noi linistiti in cele doua zile de asa-zis teambuilding..Ne-am tarat picioarele spre locul indicat, ne-am impartit pe echipe si...DELETE! Nu stiu cand au trecut 2 ore! Prietene sau draga domnule, nu stiu in ce stare erai cand ai reusit sa compui scenariile, dar jos palaria! Noi am vorbit de asta toata ziua, toata seara, si prevad x saptamani dupa, si tot asa...

Moniq

ENIGMA este de departe CEA MAI TARE CAMERA ESCAPE ROOM la care am fost pana acum in Bucuresti!!! :)

Florina

Am venit cu echipele mele in team building la escape room si a fost cu mult peste asteptari! Fiecare mister are o poveste, incurajeaza logica si comunicarea in echipa, toti mi-au spus ca s-au simtit excelent. TEAM BUILDING ESCAPE GAMES ROCK!

Mihai

"Ce facem azi pe caldura asta in Bucuresti" ne intrebam noi de dimineata. Si am ales sa incercam unul din jocurile voastre. Conspiracy e super super tare! Cred ca nu am mai ras asa vreodata :) ne-am distrat maxim, RECOMAND!

Escape games addict

La un pas de Cismigiu si de aleile sale umbroase cu farmec aparte, te asteapta o casa misterioasa ce te va surprinde cu o minunata arhitectura interioara unde vei gasi o atmosfera calda, confortabila si primitoare. 5 jocuri, 5 povesti captivante si inedite te ademenesc, fiecare te va provoca in felul sau cu enigme si mistere originale si incitante! Pot juca simultan pana la 35 de prieteni si colegi, in fiecare camera au optiunea jocului cu indicii, fara indicii sau collaboration. Mystery Rooms Escape Bucuresti are jocuri provocatoare ce creeaza dependenta!

Bogdan R

Complex. Fun. Stimulant. Este un mod de a scapa pentru o ora de grijile zilnice si de a intra intr-o lume a aventurilor. Enygma mi-a creat o stare de buna dispozitie si energie. In acelasi timp personalul m-a facut sa ma simt ca acasa. Felicitari!

Madalina P

Super! Provocator, foarte bun pentru team building si lucrul in echipa, te tine permanent in priza. Jocuri cu un traseu destept, foarte bine gandit.

Cosmin I

Foarte interesant, o varianta foarte creativa pentru o seara cu prietenii in Bucuresti la escape room! Multe mistere de dezlegat, foarte provocator, jocuri foarte interesante, datator de dependenta

Ana B.

Vreau sa revin la Mystery Rooms Escape Bucuresti deoarece m-am simtit minunat in team building! Nu ma asteptam :)

Marian P

Traiesti emotii puternice, timpul zboara, te simti cu adevarat ca un erou din poveste. Jocurile escape the room sunt o experienta cu un farmec aparte, o adevarata evadare din cotidian, ce trebuie incercata si apoi repetata!

Stefan

Mystery Rooms Escape din Bucuresti ofera o aventura noua, inedita, merita incercata! Eu am fost in teambuilding cu colegii si am revenit cu prietenii la inca 2 camere

Andreea T

Am incercat de curand prima camera la Mystery Rooms Escape Bucuresti, iar acum nici nu vreau sa ma gandesc ca se apropie deja ziua in care voi epuiza camerele existente...pe cand urmatoarele?

George B - Fan escape game

Felicitari si multumim! Ceva deosebit...