Termeni si Conditii Mystery Rooms Escape Bucuresti

 

Acest document, prin continutul sau, pune la dispozitia  clientilor termenii si conditiile de participare la jocurile Mystery Rooms Escape Bucuresti. Pentru a putea participa la jocurile Mystery Rooms Escape Bucuresti este necesar acceptul explicit si nerevocat al prezentelor termene si conditii.

1.             Jocurile Mystery Rooms Escape se bazeaza pe inteligenta si intuitie, pe deductie logica si rationala, nu necesita abilitati sau cunostinte speciale si nu este necesara utilizarea fortei, a unor cascadorii sau a oricaror metode violente. Solutiile puzzle-urilor si codurilor nu implica alterarea mobilierului, a instalatiilor de incalzire, de iluminare sau de supraveghere.

2.             Conceperea scenariilor corespunzatoare jocurilor Mystery Rooms Escape Bucuresti a fost realizata cu respectarea tuturor masurilor de precautie necesare pentru participanti. Scenariile nu contin in nici un fel elemente sau obiecte daunatoare pentru participanti. Participantii isi asuma in intregime responsabilitatea pentru orice actiune voluntara sau involuntara provocatoare de suferinte fizice sau psihice.

3.             Daunele sau deteriorarile produse obiectelor din camera sau camerei in sine pe timpul jocului sunt responsabilitatea participantilor la joc si vor fi reparate sau inlocuite de catre acestia sau vor suporta costurile de reparatie/inlocuire.

4.             Nu este permisa dezlipirea benzilor autocolante. Mesaje precum “Do not touch”, “Do not move”, “No smoking” etc sunt pentru protectia dumneavoastra si pentru buna desfasurare a jocului.

5.             La joc pot participa echipe de 2 până la 5/6/7/10, respectiv 12 membri, in functie de camera aleasa . Copiii cu varste pana la 14 ani trebuie insotiti obligatoriu de minim doi adulti. Minorii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani trebuie sa prezinte, in scris, consimtamantul parintelui in vederea participarii la eveniment sau sa fie insotiti de un adult. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.

6.             Nu este permis accesul la jocurile escape room sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În astfel de cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta Mystery Rooms Escape Bucuresti iar fumatul este strict interzis în incinta.

7.             Participanții la escape room înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. In functie de categoria aleasa (cu sau fara indicii) si camera aleasa, usa se va deschide si jocul va inceta in maxim 60 de minute sau 90 minute la jocurile Journey, Legacy, Enygma si Playgroung si rescpectiv in maxim 80 sau 100 de minute la Conspiracy si Blue Cave, indiferent daca a fost gasita sau nu solutia iesirii din camera. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților, organizatorii vor deschide de urgență ușa.

8.             Participanții la escape room înțeleg și acceptă faptul că derularea jocului este urmarita de catre organizatori cu ajutorul camerelor de supraveghere. Supravegherea video si audio a participantilor este necesara si folosita exclusiv pentru buna derulare a jocului si pentru interventia rapida in situatii exceptionale.

9.             Persoanele cu o stare de sanatate ce ar putea fi afectata negativ de petrecerea unui timp de 60 pana la 100 de minute intr-un spatiu inchis sunt sfatuite sa nu participe la joc. Organizatorii Mystery Rooms Escape nu își asumă raspunderea pentru participarea la joc a persoanelor respective.

10.         Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocurilor Mystery Rooms sau a obiectelor din cameră este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.

11.         Rezervările se pot face atât telefonic cât și online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține informațiile legate de aceasta. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0726 978 379 sau prin e-mail la mystery@roomsescape.ro. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa telefonic sau prin e-mail cu cel putin 4 ore înainte de rezervare.

Este posibil ca in anumite situatii sa fie nevoie sa achitati un avans pentru rezervarea/rezervarile dvs. Avansul poate fi achitat fie prin transfer bancar, fie cash sau card la locatie. In cazul in care rezervarile nu sunt onorate conform termenilor discutati si agreati de ambele parti, avansul nu este returnabil.

12.         Este recomandat sa ajungeti la locatia Mystery Rooms Escape Bucuresti cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a jocului si regulile de conduita. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul orar rezervat pentru intrarea in camera unde se va desfasura jocul. Participarea la jos este permisa doar dupa ce toti participantii au asistat la instructaj.

13.         Bunurile personale, pe care le aveti asupra dumneavoastra, precum: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi, vor fi lasate in vestiarele cu lacat special amenajate pentru participanti.

 

În caz de nerespectare a prezentelor termene si conditii, ori a regulilor de conduita explicate in cadrul instructajului, organizatorii Mystery Rooms Escape Bucuresti își rezervă dreptul ca in functie de situatie: sa nu permita accesul in camere, sa întrerupa jocul fără rambursarea contravalorii acestuia, ori sa inceapa demersurile legale necesare.

Deteriorarea obiectelor din camera atrage plata contravalorii jocurilor rezervate in ziua respectiva pentru camera respectiva, jocuri ce nu se vor putea desfasura din acest motiv. Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!Testimoniale Mystery Rooms Escape Bucuresti

Grupul de evadati veseli

Enygma, Conspiracy, BlueCave sunt o comoara :). Le-am jucat in zile diferite, cu acelasi grup vesel, in ordinea aceasta pe care mi-ai recomandat-o, si nu numai ca a fost combinatia perfecta de distractie, provocare, surpriza, a fost cu adevarat WOW. Multumim!

Corina U

Totul a fost perfect! Cu adevarat un team building reusit, multumim!

Cosmin

Blue Cave sau Mystic cum s-o numi ea este...UAU! Du-te de'aci ca nu am mai vazut asa ceva...

Numele tau

Nu sunt obisnuit sa dau review-uri, dar...nu credeam ca exista ceva sa ne scoata din lene si apatie in teambulding-ul nostru corporatist de doua zile. Oarecum impinsi de la spate, a trebuit sa participam la alta activitate in loc sa bem si noi o bere...Circumspecti si obligati de program, 50 de oameni am iesit din sala de conferinte intrebandu-ne cand o sa stam si noi linistiti in cele doua zile de asa-zis teambuilding..Ne-am tarat picioarele spre locul indicat, ne-am impartit pe echipe si...DELETE! Nu stiu cand au trecut 2 ore! Prietene sau draga domnule, nu stiu in ce stare erai cand ai reusit sa compui scenariile, dar jos palaria! Noi am vorbit de asta toata ziua, toata seara, si prevad x saptamani dupa, si tot asa...

Moniq

ENIGMA este de departe CEA MAI TARE CAMERA ESCAPE ROOM!!! :)

Florina

Am venit cu echipele mele in teambuilding la escape room si a fost cu mult peste asteptari! Fiecare mister are o poveste, incurajeaza logica si comunicarea in echipa, toti mi-au spus ca s-au simtit excelent

Mihai

Conspiracy e super super tare! Cred ca nu am mai ras asa vreodata :) ne-am distrat maxim, RECOMAND!

Escape room Addict

La un pas de Cismigiu si de aleile sale umbroase cu farmec aparte, te asteapta o casa misterioasa ce te va surprinde cu o minunata arhitectura interioara unde vei gasi o atmosfera calda, confortabila si primitoare. 5 jocuri, 5 povesti captivante si inedite te ademenesc, fiecare te va provoca in felul sau cu enigme si mistere originale si incitante! Pot juca simultan pana la 35 de prieteni si colegi, in fiecare camera au optiunea jocului cu indicii, fara indicii sau collaboration. Escape Room Bucuresti are jocuri provocatoare ce creeaza dependenta!

Bogdan R

Complex. Fun. Stimulant. Este un mod de a scapa pentru o ora de grijile zilnice si de a intra intr-o lume a aventurilor. Enygma mi-a creat o stare de buna dispozitie si energie. In acelasi timp personalul m-a facut sa ma simt ca acasa. Felicitari!

Madalina P

Super! Provocator, foarte bun pentru team building si lucrul in echipa, te tine permanent in priza. Jocuri cu un traseu destept, foarte bine gandit.

Cosmin I

Foarte interesant, o varianta foarte creativa pentru o seara cu prietenii la escape room Bucuresti! Multe mistere de dezlegat, foarte provocator, jocuri foarte interesante, datator de dependenta

Ana B.

Vreau sa revin la Mystery Rooms Escape deoarece m-am simtiti minunat

Marian P

Traiesti emotii puternice, timpul zboara, te simti cu adevarat ca un erou din poveste. Mystery Rooms Escape Bucuresti este o experienta cu un farmec aparte, o adevarata evadare din cotidian, ce trebuie incercata si apoi repetata!

Stefan

Mystery Rooms Escape Bucuresti - o experienta noua, inedita, merita incercata!

Andreea T

Am incercat de curand prima camera la Mystery Rooms Escape Bucuresti, iar acum nici nu vreau sa ma gandesc ca se apropie deja ziua in care voi epuiza camerele existente...pe cand urmatoarele?

George B - Fan jocuri room escape

Felicitari si multumim! Ceva deosebit...