Rezerva


Alege mai jos povestea pentru care doresti sa faci rezervare, ziua si intervalul orar si pregateste-te sa-i descoperi secretele! 
Te asteptam cu 15 minute inainte de ora rezervarii. Daca e nevoie de modificarea/anularea rezervarii, te rugam sa ne suni cu minim 4 ore inainte.

Fie ca planuiesti o iesire cu prietenii, colegii sau familia, un teambuilding sau un eveniment, la Mystery Rooms Escape acomodam 47 participanti simultan in cea mai mare locatie escape room din Romania. Iar pentru grupuri de 20-160 de persoane, avem jocul pregatit pentru 2-3 ore de distractie in orice locatie aleasa de tine, indoor sau outdoor !  
Scenariile Mystery Rooms Escape Bucuresti sunt originale, inregistrate ca si marci si recunoscute cu drepturi de proprietate intelectuala.

Alege camera:
Saptamana viitoare
ORA VINERI
20.04.18
SAMBATA
21.04.18
DUMINICA
22.04.18
LUNI
23.04.18
MARTI
24.04.18
MIERCURI
25.04.18
JOI
26.04.18
09:00 INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL
11:00 INDISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL INDISPONIBIL
12:45 INDISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL INDISPONIBIL
14:30 INDISPONIBIL DISPONIBIL INDISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
16:15 INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
18:00 DISPONIBIL DISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
19:30 DISPONIBIL DISPONIBIL INDISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
21:00 DISPONIBIL INDISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL DISPONIBIL
22:45 INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL INDISPONIBIL


Tariful fix pe ora este valabil in functie de numarul de participanti
6 pers = 40 ron/pers;
5 pers = 40 ron/pers;
4 pers = 45 ron/pers;
3 pers = 50 ron/pers;
2 pers = 60 ron/pers;

Timp maxim: 60 minute

Costuri
0 persoane x0 Ron
Total 0 Ron
Daca ai ales rezervare in interval cu discount, se aplica reducerea la sediul nostru la costul afisat mai sus


Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!Testimoniale Mystery Rooms Escape Bucuresti

Grupul de evadati veseli

Enygma, Conspiracy, BlueCave sunt o comoara :). Le-am jucat in zile diferite, cu acelasi grup vesel, in ordinea aceasta pe care mi-ai recomandat-o, si nu numai ca a fost combinatia perfecta de distractie, provocare, surpriza, a fost cu adevarat WOW. Multumim!

Corina U

Totul a fost perfect! Cu adevarat un team building reusit, multumim!

Cosmin

Blue Cave sau Mystic cum s-o numi ea este...UAU! Du-te de'aci ca nu am mai vazut asa ceva...

Numele tau

Nu sunt obisnuit sa dau review-uri, dar...nu credeam ca exista ceva sa ne scoata din lene si apatie in teambulding-ul nostru corporatist de doua zile. Oarecum impinsi de la spate, a trebuit sa participam la alta activitate in loc sa bem si noi o bere...Circumspecti si obligati de program, 50 de oameni am iesit din sala de conferinte intrebandu-ne cand o sa stam si noi linistiti in cele doua zile de asa-zis teambuilding..Ne-am tarat picioarele spre locul indicat, ne-am impartit pe echipe si...DELETE! Nu stiu cand au trecut 2 ore! Prietene sau draga domnule, nu stiu in ce stare erai cand ai reusit sa compui scenariile, dar jos palaria! Noi am vorbit de asta toata ziua, toata seara, si prevad x saptamani dupa, si tot asa...

Moniq

ENIGMA este de departe CEA MAI TARE CAMERA ESCAPE ROOM!!! :)

Florina

Am venit cu echipele mele in teambuilding la escape room si a fost cu mult peste asteptari! Fiecare mister are o poveste, incurajeaza logica si comunicarea in echipa, toti mi-au spus ca s-au simtit excelent

Mihai

Conspiracy e super super tare! Cred ca nu am mai ras asa vreodata :) ne-am distrat maxim, RECOMAND!

Escape room Addict

La un pas de Cismigiu si de aleile sale umbroase cu farmec aparte, te asteapta o casa misterioasa ce te va surprinde cu o minunata arhitectura interioara unde vei gasi o atmosfera calda, confortabila si primitoare. 5 jocuri, 5 povesti captivante si inedite te ademenesc, fiecare te va provoca in felul sau cu enigme si mistere originale si incitante! Pot juca simultan pana la 35 de prieteni si colegi, in fiecare camera au optiunea jocului cu indicii, fara indicii sau collaboration. Escape Room Bucuresti are jocuri provocatoare ce creeaza dependenta!

Bogdan R

Complex. Fun. Stimulant. Este un mod de a scapa pentru o ora de grijile zilnice si de a intra intr-o lume a aventurilor. Enygma mi-a creat o stare de buna dispozitie si energie. In acelasi timp personalul m-a facut sa ma simt ca acasa. Felicitari!

Madalina P

Super! Provocator, foarte bun pentru team building si lucrul in echipa, te tine permanent in priza. Jocuri cu un traseu destept, foarte bine gandit.

Cosmin I

Foarte interesant, o varianta foarte creativa pentru o seara cu prietenii la escape room Bucuresti! Multe mistere de dezlegat, foarte provocator, jocuri foarte interesante, datator de dependenta

Ana B.

Vreau sa revin la Mystery Rooms Escape deoarece m-am simtiti minunat

Marian P

Traiesti emotii puternice, timpul zboara, te simti cu adevarat ca un erou din poveste. Mystery Rooms Escape Bucuresti este o experienta cu un farmec aparte, o adevarata evadare din cotidian, ce trebuie incercata si apoi repetata!

Stefan

Mystery Rooms Escape Bucuresti - o experienta noua, inedita, merita incercata!

Andreea T

Am incercat de curand prima camera la Mystery Rooms Escape Bucuresti, iar acum nici nu vreau sa ma gandesc ca se apropie deja ziua in care voi epuiza camerele existente...pe cand urmatoarele?

George B - Fan jocuri room escape

Felicitari si multumim! Ceva deosebit...