Nu aveți javascript activat! Acest site are nevoie de javascript pentru a funcționa la parametrii optimi. Puteți face activarea din setările browserului.
Escape room Bucuresti

Preturi

Tariful escape room difera in functie de varianta de joc, camera si numarul de persoane. Pentru fiecare camera in pagina Rezerva regasesti sub calendar pretul detaliat in functie de numarul de jucatori la camera respectiva, la varianta cu indicii.
Doresti sa faci un cadou? Alege optiunea de voucher sau suna-ne si te ajutam noi.

I. In oricare dintre camerele misterelor Legacy, Journey, Enygma si Playground pot intra grupuri formate din 2 respectiv 3 pana la 5-7 persoane. Rezerva una dintre urmatoarele variante de joc si tarif:

1. Varianta de joc escape room cu indicii are tarif fix pe joc, dar variabil in functie de numarul de participanti din care este format grupul tau:
5-7 persoane: 40ron/persoana; 4 persoane: 45ron/persoana; 3 persoane: 50ron/persoana; 2 persoane: 60ron/pers.
Timp: 60/70 de minute

2. Varianta de joc escape room fara indicii are tarif fix de 0.75 RON/minut/persoana indiferent de numarul de participanti, tarif total variabil in functie de timpul ce va fi necesar pentru gasirea cheii finale pentru iesirea din camera. Pot participa grupuri formate din minim 3 persoane.
Timp: 90 de minute

3. Varianta escape room COLLABORATION pentru grupuri de minim 7 persoane, ce presupune
- Impartirea in minim doua echipe, fiecare in cate o camera
- Similar variantei fara indicii, timpul este de 90 de minute si tariful de 0.75 RON/minut/persoana
- Pe masura ce avanseaza, fiecare grup gaseste treptat si seturi de indicii pentru camera cu care joaca in colaborare. Astfel, poate folosi telefonul din camera pentru a ajuta celalalt grup sa avanseze la randul sau.

II. In Conspiracy si BlueCave va asteptam in numar de 6-12 persoane si respectiv 4-10 persoane, pentru a va imparti in doua grupuri ce fac parte din aceeasi poveste, dar vor fi captive in locuri diferite. Pe parcurs veti gasi modalitati de comunicare, veti colabora (sau nu! :) ) pentru a evada impreuna. Variantele de joc escape room sunt similare celor de mai sus, diferenta consta in timpul de joc si tarif
1. Varianta de joc escape room cu indicii are tarif fix pe joc in functie de numarul de jucatori, timp 80 de minute
2. Varianta de joc escape room fara indicii are tarif fix de 1 RON/minut/persoana, timp 100 de minute