Nu aveți javascript activat! Acest site are nevoie de javascript pentru a funcționa la parametrii optimi. Puteți face activarea din setările browserului.
Escape room Bucuresti
galerie

  Cauti o activitate prin care sa iti motivezi echipa, sa inspiri acel entuziasm si energie ce sunt atat de greu de obtinut? Cauti o activitate care sa stimuleze atat competitivitatea cat si colaborarea intr-un mod cat mai inovativ si revigorant? Alege un teambuilding la Mystery Rooms Escape!

   Jocurile Mystery Rooms Escape sunt ideale pentru stimularea gandirii laterale, "out-of-the-box", a creativitatii si sunt foarte potrivite ca si activitate de team building. Utilul se imbina cu placutul intr-un mod armonios, jocurile contribuie la dezvoltarea spiritului de echipa si la formarea acelei "chimii" a grupului atat de benefice atat in viata personala cat si profesionala. Puterea echipei creste, comunicarea infloreste, totul intr-o atmosfera de implicare si distractie.

   Suna mai interesant decat un picnic? Sau decat o masa la restaurant in oras? Ce mod mai bun de a intelege si dezvolta echipa, daca nu participarea la o activitate de grup distractiva si fascinanta ce presupune rezolvari de probleme si avansarea catre un obiectiv final impartasit de catre toti membrii? In acelasi timp legaturile din grup, implicarea, asumarile si inversarile de roluri sunt perfect observabile in cadrul unei experiente de escape room, iar competente vitale precum time management, planificare, leadership ies la iveala in desfasurarea jocului.

   Te asteptam cu echipa ta la Mystery Rooms Escape!
   Sau venim noi in locatia ta! 
Pentru grupuri de 20-160 persoane, avem jocul pregatit pentru 2-3 ore de distractie in orice locatie aleasa de tine, indoor sau outdoor !

Mystery Rooms Escape Bucuresti s-a pozitionat de la inceput de aproape 2 ani de zile ca si cea mai mare locatie de profil din tara si si-a pastrat in permanenta aceasta pozitie actual cu capacitate de 46 de jucatori simultan, functionand de multe ori la intreaga capacitate chiar si consecutiv la interval de jumatate de ora sau mai putin intre grupuri, cu angajati cu experienta si “antrenament” considerabil in gestionarea unor astfel de grupuri mari sub presiunea timpului. Portofoliul nostru de colaborari este foarte extins, doar cateva nume fiind Oracle, Renault, Vodafone, Emag, Loreal, UPC, Interbrands, Orange, Google, Unicredit, Telekom, Provident, Heidi, Socgen, Misys, Radissonblu, Michelin, Mavenhut, CGS, Huawey, Mega Image si multe altele. Pentru o parte din acestea am avut chiar bucuria de a incanta echipe intregi de management superior si chiar membrii de board. Recordul de pana acum al evenimentelor in afara locatiilor noastre il detine pregatirea, impreuna cu Mystery Rooms Escape Brasov, a unui joc complex si interdependent pentru 16 echipe totalizand 160 de persoane. Pe scurt, suntem buni, profesionisti si ne mandrim cu asta!

In orice teambuilding o activitate Mystery Escape de tip treasure hunt, posibil personalizata functie de locatie sau preferinte punctuale, va fi sarea si piperul distractiei maxime si ingredientul secret al unei amintiri de neuitat ce va fi rememorata si povestita mult timp!
Puteti sa ne credeti pe cuvant, vorbim din experienta :)