Nu aveți javascript activat! Acest site are nevoie de javascript pentru a funcționa la parametrii optimi. Puteți face activarea din setările browserului.
Escape room Bucuresti
galerie

  Fie ca este vorba de un cadou pe care sa-l descopere sarbatoritul, un mesaj pentru iubit sau iubita, o surpriza la o iesire in grup de burlaci sau burlacite, un joc "mobil" standard sau customizat pentru orice locatie indoor sau outdoor pentru teambuilding sau alta ocazie, asteptam doar sa ne spui.

  Sarbatoreste-ti ziua la noi si bucura-te impreuna cu invitatii tai de provocarile Mystery Rooms Escape ce iti vor face petrecerea incitanta si memorabila. Nu conteaza daca ai 10-12 ani sau 70 ani, la noi la escape room vei avea parte de distractie ca la carte, caci avem provocari pentru toate gusturile si experienta in a coordona jocul astfel incat timpul petrecut la noi sa fie de cea mai buna calitate. 

  Planifici o petrecere a burlacilor? Te sfatuim sa incluzi pe lista o vizita pe la camerele misterelor. Nu de alta, dar va energizati, va distrati si va "pregatiti" pentru ce urmeaza...Ne referim normal la petrecerea de dupa! :)

  Vrei sa planifici un teambuilding de succes? Motivare, colaborare, treasure hunt, implicare si distractie suna bine pentru acest succes? Te asteptam in locatia noastra cu 6 povesti captivante ce pot acomoda pana la 46 de jucatori simultan! Sau putem construi impreuna evadarea ideala din cotidian in locatia indoor sau outdoor aleasa de tine!