Nu aveți javascript activat! Acest site are nevoie de javascript pentru a funcționa la parametrii optimi. Puteți face activarea din setările browserului.
Escape room Bucuresti
galerie

  Planifici o iesire cu echipa din mediul corporate, pentru un team building in afara Bucurestiului astfel incat echipa sa se deconecteze putin de ritmul alert zilnic, sa petreaca timp impreuna intr-o atmosfera calda si relaxata? 

Stim ca o astfel de iesire din cotidian nu este atat de usor de organizat cum poate parea . Pentru a avea intr-adevar succes si a-si atinge scopul e bine sa fie construit un program de activitati, interconectate sau nu, “impachetate” prietenos intr-un mod inovativ si revigorant. Dintr-un astfel de program este musai sa faca parte activitati de echipa distractive dar care in acelasi timp sa contribuie la dezvoltarea spiritului de echipa, sa (re)trezeasca energia si entuziasmul. Cu zambetul pe buze si cu “creierul in priza”, la sfarsitul zilei sau zilelor de team building membrii echipei se vor simti re-nascuti, multumiti si isi vor aminti cu placere experientele comune. 

  Mystery Rooms Escape Bucuresti iti pune la dispozitie experienta si creativitatea pentru construirea si customizarea de activitati de grup distractive, provocatoare, in cadrul carora echipa sau echipele isi pun mintea la contributie si lucreaza impreuna avansand pas cu pas catre un obiectiv final impartasit de catre toti membrii. Parcursul poate fi construit mai mult sau mai putin pe baza conceptului de treasure hunt sau escape room, scopul principal fiind in cele din urma o imbinare armonioasa de distractie inteligenta, experienta inedita si o amintire memorabila. Puterea echipei creste, comunicarea infloreste, totul intr-o atmosfera de implicare si distractie!

  Iti stam la dispozitie la 0731 ESCAPE (0731 372273) pentru a construi impreuna evadarea ideala din cotidian.