Nu aveți javascript activat! Acest site are nevoie de javascript pentru a funcționa la parametrii optimi. Puteți face activarea din setările browserului.
Escape room Bucuresti

Mystery Rooms

Ce se intampla la Mystery Rooms Escape Bucuresti?
Intai alegi mai jos povestea (click pe poze si aflii detalii) sau ne contactezi si te ajutam noi. Apoi vii la noi cu voie buna si cu mintea odihnita si deschisa si te incuiem in camera pe care ai ales-o! Iar tu si prietenii tai va puneti pe treaba si dezlegati enigmele presarate la tot pasul.

Scopul? DISTRACTIA GARANTATA! Momentele in care gasesti solutiile misterelor, iar secretele sunt deslusite unul cate unul, sunt de nepretuit !

Gaseste cheia ce deschide incuietoarea finala, cheia camerei in care ai intrat si poti castiga un loc de onoare in TOP
Vrei sa organizezi un teambuilding la noi? Cele 6 provocari Mystery Rooms Escape ce primesc 47 jucatori simultan te asteapta la distractie!

Teambuilding-ul este deja planificat in alta parte? Fie ca este vorba de 20 de persoane sau de 160 persoane, avem jocul pregatit pentru 2-3 ore de distractie ca la carte in orice locatie aleasa de tine, indoor sau outdoor ! Sau suna-ne pentru a construi impreuna evadarea ideala din cotidian !

Accepta provocarea escape room, dovedeste-ti istetimea, descopera indiciile si ai parte de distractie ca la carte! Tu de unde vei incerca sa evadezi?

Te-am convins? Rezerva! Ai intrebari? Contacteaza-ne!

Enygma Enygma
Dificultate:
Conspiracy Conspiracy
Dificultate:
Legacy Legacy
Dificultate:
Blue Cave Blue Cave
Dificultate:
Journey Journey
Dificultate:
Playground Playground
Dificultate: