Nu aveți javascript activat! Acest site are nevoie de javascript pentru a funcționa la parametrii optimi. Puteți face activarea din setările browserului.
Escape room Bucuresti

Frequently asked questions for Mystery Rooms Escape

Ce este un joc Mystery Rooms Escape Bucuresti?

Mystery Rooms Escape este un joc real de societate si inteligenta în care participantii sunt incuiati intr-o camera pentru o perioadă limitată de timp. Participantii trebuie sa colaboreze pentru a gasi calea de evadare din camera, cautand indicii ascunse, descoperind camera si secretele din ea, folosind inteligenta, deductia, ingeniozitatea și imaginația.

 

Cine poate participa la un astfel de joc?

Oricine poate participa la escape room, cu exceptia situatiilor fizice exceptionale si cu unele restrictii de varsta detaliate in Termeni si conditii de participare

  

Acest tip de joc este disponibil si pentru evenimente corporate?

Bineinteles! Daca vrei sa organizezi un teambuilding sau activitati si jocuri de tip treasure hunt, fie indoor in locatia Mystery Rooms Escape Bucuresti sau intr-o locatie aleasa de tine, fie outdoor, te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin email si vom pune la punct toate detaliile pentru un eveniment de succes. Locatia noastra acomodeaza pana la 47 de persoane simultan in cadrul celor 6 camere tematice: Conspiracy, Blue Cave, Enygma, Legacy, Journeysi Playground. Pentru evenimente in afara locatiei va putem incanta fie cu variante "mobile" gata pregatite, fie cu jocuri create customizat pentru grupul si locatia avuta in vedere.

 

De ce as vrea sa particip la acest joc?

In primul rand pentru ca Mystery Rooms Escape iti ofera o experienta inedita, distractiva si autentica. In al doilea rand pentru ca vei lucra in echipa si vei da peste provocari mentale ce te vor acapara, iar satisfactia depasirii obstacolelor unul cate unul este de nepretuit. Nu in ultimul rand pentru ca te vei simti anormal de bine alaturi de prieteni, colegi sau familie.

Atentie insa, poate crea dependenta!

 

Ce se intampla daca nu reusim sa evadam in timpul acordat?

In cazul in care nu reusiti sa evadati in timpul avut la dispozitie, jocul va inceta indiferent daca a fost gasita sau nu solutia iesirii din camera si usa va fi deschisa de organizatori. Cu voia dvs. vi se va explica in detaliu parcursul jocului indiferent de punctul in care ati ajuns si vi se va raspunde la toate intrebarile.

 

Jocul este inregistrat? Putem cere o copie?

În timpul jocului veți fi supravegheat video pentru desfasurarea acestuia in conditii bune, insa nu putem oferi o copie prin prisma protecției proprietății intelectuale.

 

Care este numarul de participanti la joc?

Scenariile camerelor au fost construite de asa natura incat sa poata participa intre 2 si 5/6/7/10, respectiv 12 jucatori, in functie de jocul ales.

 

Care este limita de varsta la Mystery Rooms Escape?

Limita minima de varsta este de 10 ani, insa copiii cu varste pana la 14 ani trebuie insotiti obligatoriu de minim doi adulti iar tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani trebuie sa prezinte, in scris, consimtamantul parintelui in vederea participarii la eveniment sau sa fie insotiti de un adult. Jocurile Conspiracy si Blue Cave au o limita de varsta de 15 ani.

 

Cum pot face o rezervare?

Cea mai rapidă metodă de rezervare este sistemul online prezent pe site-ul nostru. Poti face insa o rezervare si telefonic, pe pagina noastra de Facebook, prin email, personal la receptie sau trimitand un porumbel mesager.  

 

Pot achizitiona vouchere cadou?

Bineinteles. Puteti solicita vouchere cadou din sectiunea de Rezervari, prin email sau direct la receptie.

 

Care sunt modalitatile de plata?

Plata se poate face direct in locatia Mystery Rooms cash sau card, sau inainte de participare prin transfer. 

 

Biletele sau voucherele achizionate sunt rambursabile?

Atat rezervarile cat si biletele sau voucherele platite in avans nu sunt rambursabile.

 

Care este pretul unui joc?

Pretul jocului este diferentiat in functie de modalitatea de joc aleasa (cu sau fara indicii), de joc si de numarul de participanti. Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra de Preturi cat si cea de Rezervari.

 

Jocurile sunt destinate doar participantilor romani?

Jocurile Mistery Rooms Escape au unele scurte indicii scrise fie in engleza (ConspiracyBlueCave) fie in romana (EnygmaLegacyPlayground) iar Journey are varianta atat in limba engleza cat si in limba romana. De aceea pentru LegacyEnygmaPlayground este nevoie de minim un vorbitor de limba romana, iar pentru Journey este nevoie sa fim anuntati in prealabil daca se doreste varianta in engleza. In curand va fi disponibila si pe site varianta in limba engleza, fiind necesar sa specificati ce varianta alegeti atunci cand faceti rezervarea.

 

Ce se intampla daca intarzii?

Este recomandat sa ajungeti cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a jocului. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul orar rezervat pentru intrarea in camera unde se va desfasura jocul pentru a nu afecta programarile ulterioare.

 

Ce ar trebui sa am la mine?

Bunurile personale precum: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi, vor fi lasate in vestiarele cu lacat special amenajate.

Trebuie sa te asiguri ca nu vei uita sa iei cu tine spiritul de detectiv! Raspunsurile la indicii, ghicitori, puzzle-uri si mistere sunt toate în camera. Acesta este un joc intelectual deci, daca ideea ta pentru rezolvarea unui anumit puzzle sau deblocarea unei usi implica orice cascadorii, forta bruta, sau orice actiuni care te pot pune in pericol pe tine sau pe colegii tai de echipa (cum ar fi dezmembrarea mobilei, spargerea geamurilor, etc), atunci cu siguranta esti pe o cale gresita! 

La jocurile Mystery Rooms Escape se aplica raționamentul deductiv, lucrul in echipa si logica pentru a scapa. Va evada mai repede grupul care comunica, se organizeaza si lucreaza in echipa si care e hotarat sa se distreze maxim, nu cel mai puternic fizic.

 

Conteaza cat de repede reusim sa evadam?

Cu siguranta! Poza echipei tale se va regasi in galeria noastra iar daca ai reusit sa evadezi intr-un timp scurt te vei afla cu fala si mandrie si in topul camerei respective, pus la loc de onoare atat pe site-ul nostru cat si in locatie, astfel incat toti prietenii tai sa vada ce bine te-ai descurcat!