Educatie prin jocuri logice si distractie la Mystery Rooms Escape

 

   Curiosi, energici, iscoditori, dornici de joaca dar si de a invata lucruri noi, innebuniti dupa surprize, dornici sa afle secrete, sa dezlege mistere, cei mai mici si mai dragi se simt in lumea lor la Casa Misterelor.

  Fie ca vin impreuna cu prieteni de varsta apropiata, cu clasa de colegi sau cu parintii ori familia, este o experienta de care nu numai ca se bucura extraordinar, dar care le si pune din plin mintea la contributie.

  Cum ar fi un sistem de invatamant in care invatarea sa nu fie atat de mult teoretica, ci experimentala, practica si super amuzanta pe deasupra? Cum ar fi ca notiuni din scoala primara sa fie invatate, dobandite cu placere si dorinta de catre cei mici, sa isi doreasca si sa si reuseasca sa gaseasca ei raspunsurile, sa descopere ei lucruri pe care acum poate le invata dintr-un manual? Si sa o faca impreuna cu prietenii sau familia, fiecare contribuind cu propria intuitie, gandire creativa, dorinta de invatare, in acelasi timp antrenandu-si logica si spiritul de observatie? Matematica, geografie, istorie, jocuri de cuvinte si notiuni de sintaxa, asocieri, presarate in jocuri provocatoare si amuzante! Jocuri in care nu e nimic de speriat sau periculos, nu apare bau-bau-ul, nu se deschid trape prin care cineva poate cadea in beci, ci doar sunt pline la tot pasul de mistere, iar momentele in care secretele sunt deslusite unul cate unul sunt de nepretuit!

   Ca si segmente de varsta, din experienta noastra (si credeti-ne, avem suficienta) tinerii de pe la 13 ani in sus se descurca de multe ori mai bine ca adultii in camerele noastre, chiar si fara supraveghere si ajutor din partea noastra sau a adultilor ce ii insotesc. Cei mai mici, cam intre 10 si 13 ani, observa repejor lucruri care noua nu ne sunt atat de evidente, dar au nevoie de ghidare, de canalizare a energiei lor minunate de catre minim un adult insotitor in camera. Intre 7-8 si 10 ani le-ar trebui putin mai multa experienta pentru camerele misterioase, dar impreuna cu parinti sau familie se vor distra de minune, vor participa cu placere la jocuri si vor povesti mult timp prietenilor despre aventura lor la Mystery Rooms Escape.

   Intra pe Facebook Mystery Rooms Escape Bucuresti, rasfoieste pozele si vezi bucuria din ochi si zambetele largi ale micilor curajosi ce ne-au trecut pragul de-a lungul timpului!Aboneaza-te la Newsletter si noutatile Rooms Escape nu vor fi un mister!Testimoniale Mystery Rooms Escape Bucuresti

Grupul de evadati veseli

Enygma, Conspiracy, BlueCave sunt o comoara :). Le-am jucat in zile diferite, cu acelasi grup vesel, in ordinea aceasta pe care mi-ai recomandat-o, si nu numai ca a fost combinatia perfecta de distractie, provocare, surpriza, a fost cu adevarat WOW. Multumim!

Corina U

Totul a fost perfect! Cu adevarat un team building reusit, multumim!

Cosmin

Blue Cave sau Mystic cum s-o numi ea este...UAU! Du-te de'aci ca nu am mai vazut asa ceva...

Numele tau

Nu sunt obisnuit sa dau review-uri, dar...nu credeam ca exista ceva sa ne scoata din lene si apatie in teambulding-ul nostru corporatist de doua zile. Oarecum impinsi de la spate, a trebuit sa participam la alta activitate in loc sa bem si noi o bere...Circumspecti si obligati de program, 50 de oameni am iesit din sala de conferinte intrebandu-ne cand o sa stam si noi linistiti in cele doua zile de asa-zis teambuilding..Ne-am tarat picioarele spre locul indicat, ne-am impartit pe echipe si...DELETE! Nu stiu cand au trecut 2 ore! Prietene sau draga domnule, nu stiu in ce stare erai cand ai reusit sa compui scenariile, dar jos palaria! Noi am vorbit de asta toata ziua, toata seara, si prevad x saptamani dupa, si tot asa...

Moniq

ENIGMA este de departe CEA MAI TARE CAMERA ESCAPE ROOM!!! :)

Florina

Am venit cu echipele mele in teambuilding la escape room si a fost cu mult peste asteptari! Fiecare mister are o poveste, incurajeaza logica si comunicarea in echipa, toti mi-au spus ca s-au simtit excelent

Mihai

Conspiracy e super super tare! Cred ca nu am mai ras asa vreodata :) ne-am distrat maxim, RECOMAND!

Escape room Addict

La un pas de Cismigiu si de aleile sale umbroase cu farmec aparte, te asteapta o casa misterioasa ce te va surprinde cu o minunata arhitectura interioara unde vei gasi o atmosfera calda, confortabila si primitoare. 5 jocuri, 5 povesti captivante si inedite te ademenesc, fiecare te va provoca in felul sau cu enigme si mistere originale si incitante! Pot juca simultan pana la 35 de prieteni si colegi, in fiecare camera au optiunea jocului cu indicii, fara indicii sau collaboration. Escape Room Bucuresti are jocuri provocatoare ce creeaza dependenta!

Bogdan R

Complex. Fun. Stimulant. Este un mod de a scapa pentru o ora de grijile zilnice si de a intra intr-o lume a aventurilor. Enygma mi-a creat o stare de buna dispozitie si energie. In acelasi timp personalul m-a facut sa ma simt ca acasa. Felicitari!

Madalina P

Super! Provocator, foarte bun pentru team building si lucrul in echipa, te tine permanent in priza. Jocuri cu un traseu destept, foarte bine gandit.

Cosmin I

Foarte interesant, o varianta foarte creativa pentru o seara cu prietenii la escape room Bucuresti! Multe mistere de dezlegat, foarte provocator, jocuri foarte interesante, datator de dependenta

Ana B.

Vreau sa revin la Mystery Rooms Escape deoarece m-am simtiti minunat

Marian P

Traiesti emotii puternice, timpul zboara, te simti cu adevarat ca un erou din poveste. Mystery Rooms Escape Bucuresti este o experienta cu un farmec aparte, o adevarata evadare din cotidian, ce trebuie incercata si apoi repetata!

Stefan

Mystery Rooms Escape Bucuresti - o experienta noua, inedita, merita incercata!

Andreea T

Am incercat de curand prima camera la Mystery Rooms Escape Bucuresti, iar acum nici nu vreau sa ma gandesc ca se apropie deja ziua in care voi epuiza camerele existente...pe cand urmatoarele?

George B - Fan jocuri room escape

Felicitari si multumim! Ceva deosebit...